Payment with Klarna
Fri frakt hela november och december!

Mönster- & tygbutiken!


Då och då jobbar jag med tygavdelningen, förändrar och kompletterar med nya och nygamla mönster. Har du något särskilt mönster i tankarna som du saknar, skriv till mig!

Som du märkt så gillar jag storskaligt! Önskar du en mindre skala av något mönster, kan det ordnas. Skriv till mig så skickar jag ett förslag utifrån ditt önskemål, som du får godkänna innan jag beställer tyget.

Klicka direkt på mönstret, så hamnar du på sidan där du handlar, kan välja tygsort och antal meter. Vissa av tygerna finns som kuddfodral. Gå in på kuddavdelningen och jämför med färgerna på de fysiska kuddarna min man fotat, där de faktiska färgnyanserna blir tydligare. Var också medveten om att färgerna kan variera något beroende av vilken tygsort man trycker på. 

Observera också att jag inte har några tyglager hemma! Istället har jag ett flertal både olika mönster, färgkombinationer och tygsorter att välja mellan. Jag samlar veckans beställningar av tyg och skickar dem till något av mina tryckerier. Därefter tar det cirka 14 dagar tills tygerna kommer hem till mig och så snart de gjort det, ser jag till att skicka din beställning hem till dig. Jag hoppas att du inte har mer bråttom än så. 

Och du som vill göra en större beställning av tyg och känner dig lite osäker på färgerna, skriv till mig så ordnar jag med färgprov av den tygsort du är intresserad av. Du får då ett prov som är cirka 50 x 50 cm till en kostnad av 150 kr plus porto. Du kan läsa mer om hur jag tänker kring mitt POD, dvs print on demand/tryck vid beställning, under "Så här fungerar det när du handlar hos mig". Klicka på menyn, så hittar du dit! Och du som är nyfiken på vad som inspirerat mig till mina olika mönster, följ mig på Facebook eller Instagram där jag skriver och berättar!