Payment with Klarna
Nytt för 2024, fri frakt vid beställning över 500 kr!

laptopfodral

  • 795 kr
I lager

Min modell av laptopfodral mäter cirka 35 cm på bredden och 25 cm på höjden. Jag syr fodralet i rejäl bomullstwill av god kvalitet, 240 g/m2 eller 265 g/m2 varav det senare även innehåller 3 % elastan. Vilken twill jag syr i beror på vilket tryckeri jag anlitar för att trycka det mönster just du väljer. Även fodertyget sys i twill, för extra stadga och tålighet. För att på bästa sätt skydda din laptop, quiltar jag fast plattvadd eller hobbypolyester i yttertyget, beroende på vad jag har hemma. Just för tillfället använder jag gärna oeko-tex standard 100 hobbypolyester, då den är litet nättare än plattvadden. Jag hade turen att hitta två oöppnade förpackningar på loppis och du som känner till mitt miljötänk, vet att jag är nöjd när jag kan återvinna och ta tillvara.

Observera att du behöver kontakta mig innan du beställer ditt laptopfodral! Det är för att vi först behöver komma överens om mönster, bakgrundsfärger, mönstrets skala och förväntad leveranstid. Därefter kan du göra din beställning härifrån och checka ut via Klarna om så önskas. Vill du hellre betala via mitt företagsswish går det också bra och då sker betalningen direkt genom mig och jag skickar ett foto på kvittot direkt till dig, så snart du swishat!

Fodralet på bilden är sålt, men kan också beställas! Hojta till innan du beställer, så att vi får komma överens enligt ovan.